Δευτέρα, 6 Απριλίου 2009

To τραγούδι της ημέρας... ειναι εδώ!

Πάνε κιόλας 10 χρονιά απο τότε που άκουγα σε εναν ραδιοφωνικό σταθμό της εποχής το τραγούδι της ημέρας,το λεγόμενο "Hit of the day"!
Αυτό το τραγούδι που λέτε ήταν ένα κομμάτι επιτυχημένο οπού κάθε 2-3 ώρες έπαιζε ένα σποτάκι που έλεγε "ακούμε Hit of the day" και υστέρα το απολαμβάναμε το κομμάτι!

Όμως τα χρονιά πέρασαν οι σταθμοί αυτοί με την ζεστασιά που είχαν τότε, έχουν πάψει να υφίστανται.
Όμως τα τραγούδια μένουν, οι αναμνήσεις μένουν ,και φυσικά οι επιθυμίες..
Έτσι και σε μένα πριν κάνα δίχρονο που είχα ανοίξει το πειρατικό ιντερνετικο σταθμό τον "ΚamenoiFM" εφάρμοσα αυτή την ιδέα με το τραγούδι της ημέρας!

Σήμερα όμως που πλέον ο "ΚamenoiFM" δεν είναι σε συνεχεία αναμετάδοση , και μιας και η τεχνολογία ,μας το επιτρέπει μετ έγραψα λίγο την ιδέα και το τραγούδι της ημέρας ξαναζεί με την μορφή Blog!
Πριν κάνα εξάμηνο που μου ήρθε η ιδέα για να το κάνω σε Blog όλο κάτι τύχαινε και το ανέβαλα, ύστερα είχα τεχνικές δυσκολίες με το wordpress και την παραμετροποίηση του blog μετά με το όνομα του blog άλλα τελικά τα κατάφερα και πλέον το τραγούδι της ημέρας είναι εδώ και θα το βρείτε στην διεύθυνση:

http://www.tragoydi.blogspot.com

Βεβαία πλέον το τραγούδι της ημέρας δεν είναι κάποιο επιτυχημένο κομμάτι άλλα ζεστά αγαπημένα κομμάτια της μουσικής μου συλλογής ,δηλαδή κύριος Ελληνικά εντεχνοροκ κομμάτια άλλα μερικές φόρες και σε hip-hop!
Ελπίζω να καταφέρω και να τηρήσω "το κάθε μέρα και νέο τραγούδι" άλλα και φυσικά αυτά που θα αναρτώ να σας αρέσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: